Du är här
Hem > Bra att känna till > Jultider hos din Kalmarfotograf

Jultider hos din Kalmarfotograf

Öppettider jul

Juletider är kontrasternas tid. En del har mindre att göra medan andra har full rush. För mig som fotograf är det både och. Mindre att göra på vissa områden men fullt upp på andra. Exempel där det är full fart är framkallning av foton, de vi tagit eller egna. Även fotografering i fotostudion för bilder som skall bli julklapp är vanligt dessa dagar.

Följande gäller under jul

Lördag 22 och Söndag 23 har vi öppet som vanligt 10.00 – 16.00. Tänk på att vi inte alltid är på kontoret så boka tid eller ring innan så löser vi det.

Julafton, juldagen och annandag jul stängt. Tidigare år har det funnits familjer som vill fotograferas innan man skiljs åt. Hör av dig så kan vi se vad som kan ordnas.

Torsdag 27 och Fredag 28 öppet som vanligt kvällstid efter 17.00. En del dagtider kan ordnas efter överenskommelse

Lördag 29 och Söndag 30 öppet som vanligt 10.00 – 16.00

Observerar att tidsbokning alltid gäller. Det går bra att ringa och kolla om vi är på plats.

Vi är glada för den trevliga respons vi fått för våra tjänster och för att vi försöker vara flexibla och lösa tider, leveranser och specialönskemål. Många nya kunder har tillkommit under året och det är alltid lika trevligt när gamla kunder återkommer. Inte bara för andra gången utan för tredje och fjärde. Bröllopsfotografering som blir gravidfoto, nyfödd, 1 år, körkortsbild eller CV bilder. En krönika över 2018 kommer inom kort där vi kommer berätta mer om året som varit och vad som händer 2019.

En God jul till alla våra kunder och på återhörande framöver!

 

Top