Du är här
Hem > Allt annat > Byte av administrativa program

Byte av administrativa program

Byte av administrativa program
Byte av administrativa program för bättre uppföljning och styrning

Byte av administrativa verktyg

Det är mycket administration och bokföring just nu. Besök hos revisorn, momsen skall betalas in med mera. Passar i och med årsskiftet på att byta både bokföringsprogram och faktureringsprogram. Många nya möjlighet som exempelvis e-faktura till er kunder och bättre uppföljning och styrning för undertecknad. Lättare att se vad som går bra och det som inte är så efterfrågat. Och tuffare för de som inte betala och inte hör av sig. Nu kommer påminnelse betydligt fortare… Några av de värsta syndarna är försäkringsbolagen så det blir förändringar för försäkringsbilder/skadefoto.
 
Något som jag direkt kan se är att körkortsfoto, idkort och CV bilder är populära. Även bilder till olika dejtingsajter är efterfrågat. Därför passar jag på att gör en egen mindre hemsida till dessa, kalmarfotografen.se. Allt för att kunna hittas av sökmotorer och de som söker efter fotograftjänster. Det här med SEO (sökordsoptimering) är en del av en fotografs vardag. Det går inte att köpa sig långt upp i sökmotorerna om man vill ha låga priser. Hårt arbete är det som gäller.
Har en del andra spännande projekt på gång som jag sysslat med ett tag. Mer om dessa när allt är klart. Något som jag dock redan börjat med är att försöka minska på prylar jag inte använder. Element och bildskärmar har redan lagts ut till försäljning på Fototjänster i Kalmars Facebooksida. Mer saker kommer, även fotorelaterade. Så fortsätt följa.
Top