Du är här
Hem > Barnbilder i fotostudio

Barnfotografering hos din fotograf i Kalmar

Intresserad av någon som hjälper dig med barnbilder? Nyfödd, 3 månader, 6 månader, 1 år eller 10 år? Allt går under begreppet barnfotografering. Tycker du att mormor Ullas bilder är bra men du skulle vilja ha något bättre? Att anlita en barnfotograf kan innebära allt från killen på stormarknaden som står mitt bland folket till den fina studion i city. Dessa två alternativ kanske inte passa alla.

Ofta brukar det ingår ett album med några få bilder. Vill du ha fler bilder får du betala fotografen för framkallningen. Du har inte tillgång till originalen. Vad händer om lilla Svante inte är på humör för bilder. Ingår det att du få komma en annan gång istället? Finns det tid för att byta om och testa olika kläder och typer av bilder? Kan du själv få välja om bilden skall vara i färg eller svartvitt?

Varför skall Fototjänster i Kalmar få ta dina barnbilder?

Låga priser

Vi tycker alla skall ha möjlighet att ta bilder på barnen. Vi tar inget extra om syskonen eller mamma och pappa är med på bild. Du vet alltid slutpriset innan du kommer till studion.

Enkel prissättning – allt ingår/all inclusive – 450 kr

Vi har gjort det enkelt för dig genom att ha ett paket där allt ingår. Vi tycker att du själv skall välja dina favoritbilder, ansiktsuttryck. En bild med ett roligt ansiktsuttryck kanske inte är den man sätter upp på väggen men kan vara roligt att ha som minne. Därför ingår samtliga bilder från fotograferingen. Det enda du behöver välja innan du lämnar är om bilderna skall redigeras i färg, svartvitt eller en blandning. Ladda ner de färdigredigerade bilderna gör du via en länk som du få med e-post inom 24 timmar efter fotograferingens slut. Vill du hellre komma in med ett eget USB till studion gå det också bra. Betalning sker vid fotografering.

Du får originalbilderna

Gör dina egna förstoringar eller låt oss hjälpa dig. Det blir billigare, mycket billigare. Vi sparar alla originalbilder med dubbla säkerhetskopior om ditt exemplar skulle försvinna. Samtliga bilder är redigerade. Högskoleutbildad inom Photoshop.

Eget webbalbum

Vi lägger ut bilderna på nätet så att din familj och dina vänner kan titta också.  Givetvis med lösenord så inte vem som helst kan se dem.

Inga extra kostnader

Inget extra för kväll, helg eller om syskon/föräldrar skall vara med på vissa bilder

Inte på humör

Är ditt barn inte på humör så bokar vi en ny tid. Du betalar först när bilderna är tagna och du är nöjd.

Extra utrustning

Dubbel uppsättning kameror. På så sätt är vi alltid försäkrade om något strular med tekniken

Leksaker

Vi har en hel hylla full med leksaker som vi kan använda vid fotograferingen.

Låter detta intressant? Hör av dig!

Barnfotograf
Top