Du är här
Hem > Försäkringsbilder

 

Försäkringsfoto
Öka chansen till korrekt ersättning med bra bilder

När oturen är framme – ta riktiga bilder för underlaget

En mindre del av verksamheten på Fototjänster i Kalmar är försäkringsbilder. Det är bilder som försäkringsbolaget vill ha när bilen har krockat/brunnit, en personskada på arm, ben eller huvud eller när en pryl har gått sönder. Utan bilder betalar försäkringsbolaget inte ut någon ersättning.

En försäkringsbild ställer särskilda krav på ljussättning och bildredigering. Bilden skall vara “äkta” och inte förstärkt/manipulerad. Samtidigt skall skadan synas på bästa möjliga sätt.

Behöver du en försäkringsbild? Chansen till bättre ersättning ökar med en bättre bild än vad många hobbyfotografer klarar av eller har utrustning för. Försäkringsbilder brukar oftast ersättas av Försäkringsbolaget (kontrollera detta innan fotograferingen)

En försäkringsbild/skadefoto kostar 450 kr inkl moms. Du få bilderna på papper eller/och digitalt beroende på vad ditt försäkringsbolag kräver. Vissa Försäkringsbolag vill att fotografen fakturera Försäkringsbolaget direkt. Om det gäller i ditt fall, ta med e-postadress som bilder skall skickas till samt ärendenummer/skadenummer samt en bekräftelse från försäkringsbolaget att de vill direktfaktureras.

Boka tid för försäkrings/skadefoto här

Top