Du är här
Hem > Dopbilder för 750 kr
Dopbilder
Dopbilder

Dopbilder? Studiobilder och från kyrkan i paket för endast 750 kr!

Intresserad av någon som hjälper dig med dopbilder? Tycker du att morfar Svens bilder är bra men du skulle vilja ha något bättre? Att anlita en fotograf till dopet innebär att du kan ägna dig åt dopet och låta oss ta hand om bilderna. Att fotografera i en kyrka där det ofta är mörkt kräver mer av kameran och fotografen än vad många är bekväma med.

Ett dop går ofta snabbt och det brukar inte bli så många bilder för den ovana. Det vill vi ändra på!

Varför skall Fototjänster i Kalmar ta dina dopbilder?

Låga priser

Vi tycker alla skall ha möjlighet att ta bilder vid doptillfället. Pris 750 kronor inkluderar fotografering i kyrkan samt redigerade bilder på CD plus studiobilder på den lilla när vi träffas innan dopet. Samtliga priser inklusive moms och då fotograferingen sker i Kalmar kommun. Till övriga kommuner tillkommer resekostnad. Du vet alltid slutpriset innan du tackar ja.

Fler bilder

Vi nöjer oss inte med få bilder utan du får många gånger fler än så, ibland upp till 50 stycken. Vi tycker att du skall välja dina favoritbilder, ansiktsutryck och om bilden skall vara svartvit eller i färg, inte vi. En bild med ett roligt ansiktsuttryck kanske inte är den man sätter upp på väggen men kan vara roligt att ha som minne. Bilder från studiofotograferingen och kyrkan ger dig många bilder att välja på.

Du får originalbilderna

Gör dina egna förstoringar eller låt oss hjälpa dig. Det blir billigare, mycket billigare. Vi sparar alla orignalbilder med dubbla säkerhetskopior om ditt exemplar skulle försvinna. Samtliga bilder är redigerade. Högskoleutbildad inom Photoshop

Eget webbalbum

Vi lägger ut bilderna på nätet så att din familj och dina vänner kan titta också. Du bestämmer själv om albumet skall vara öppet eller enbart för de som bjuds in (med lösenord)

Inga dolda kostnader

Inga extra kostnader för kväll, helg eller för transporter (inom Kalmar kommun)

Säkerhet

Dubbel uppsättning kameror. På så sätt är vi alltid försäkrade om något strular med tekniken.

Top