Du är här
Hem > Fotokurs > Ta bättre bilder – 2017 års första fotokurs

Ta bättre bilder – 2017 års första fotokurs

Fotokurs Ta bättre bilder
Fotokurs Ta bättre bilder

Fotokursen Ta bättre bilder först ut 2017

Fotokursen Ta bättre bilder är 2017 års första fotokurs. Den kommer att ske i Sensus Kalmars regi och där jag är inhyrd som lärare. Anmälan, betalning och administrationen sköts av Sensus Kalmar. Vi kommer att hålla till i Sensus lokaler men även en del utomhus (beroende på väder och vind). En av lektionerna kommer att bytas ut från måndag kväll till en dagtid en helg. Vilken kommer vi tillsammans fram till. Detta för att kunna öva på saker som man inte kan inomhus eller kvällstid.

Denna fotokurs har jag kört sedan 2007. Detta är en fotokurs där man kan vara med oavsett vilken kamera man ha. De flesta har dock en systemkamera eller en kompaktkamera. Den passar alla oavsett teknisk kunskap om sin kamera men den som har baskunskaper kommer att få ut mer av den. Vi kommer att träffas vid fem tillfällen. Vi kommer att blanda teoretisk kunskap med praktiska övningar.

Här kan du läsa mer om fotokursen direkt på Sensus sida. (Sensus har tagit bort länken)

För mina fotokurser har jag en egen hemsida, www.fotokurskalmar.se. Denna håller på att byggas om och här hittar du den nya. Här kan du läsa om alla våra egna fotokurser samt läsa sammanställning efter varje lektion.

Top