Du är här
Hem > Fotouppdrag > Familjefotografering som present

Familjefotografering som present

http://l.fototjansterkalmar.se/familj181222
Ge bort ett presentkort på en familjefotografering

Presentkort är en utmärkt gåva som present eller julklapp

Julveckan 2017. En man tog kontakt med Fototjänster i Kalmar då han sökte efter en present. Han hade valt att han skulle ge bort ett presentkort på en familjefotografering. Presentkortet skrevs ut och betalningen på 450 kr fixades. Givetvis alltid med kvitto.

December 2018. En bokning på en familjefotografering kommer in i bokningssidan. Lördagen den 22 december vill en familj nyttja sitt presentkort. Familjen ville vara kring Slotten och Stadsparken. Idag var dagen inne och jag träffade familjen för en stunds fotografering tillsammans. Två vuxna och två barn. Stämde av läget vad man hade för önskemål och om man kunde tänka sig det upplägg jag tänkt ut på förväg. Det kunde man så vi satt igång. Gruppbilder på familjen på diverse ställen i Stadsparken och på Kalmar Slott. Formella bilder men även en del lek med snö och på lekplats. Bilder enbart på barnen för att få dem att koppla av mer. När fotograferingen började närmar sig slutet blev det snöbollskrig barn mot föräldrar. En av de sista bilderna är den i inlägget. Familjen gående tillsammans på Södra Kyrkogården hand i hand. Valde den då jag inte vill visa för mycket ansikten.

Tillbaka till kontoret. Backup av allt. Två kameror med dubbla minneskort användes tillsammans med blixt under fotograferingen. Städning av de med slutna ögon (blixt kan få den effekten hos vissa). Redigering av resten. Leverans av drygt ett 100 tal bilder samma dag via länk direkt till vår bildserver.

Pappa ville ha bilder på sin son och sina barnbarn. Därför presentkortet. Så det skulle bli av…

Ett presentkort gäller i ett år och kan köpas på de flesta av våra tjänster. Familjefotografering är en av dessa. En mycket trevlig present att ge bort med många vinnare.

Top