Du är här
Hem > Fotostudio

Porträttfotograf och hyrstudio

Familjefotografering

Fotostudion med det lilla extra

Är du ute efter någon som tar dina porträttbilder/studiobilder har du kommit rätt! Läs vidare då vi har mycket att erbjuda. En hel del som är nytänk och som du inte hittar någon annanstans. Fotostudion i Kalmar är inte den största (plats för upp till 4 st samtidigt) men är modern och fräsch och helt digital. Vi använder enbart proffsutrustning från ledande leverantörer. Vi arbetar helt digitalt och du kan se resultatet av fotograferingen under fotograferingen direkt på en skärm i fotostudion. Du behöver inte välja bilderna innan du lämnar utan inom 24 timmar skickas en länk med e-post hem till dig. Ni kan hemma i lugn och ro kan välja bland bilderna och därefter välja vilket av de paket vi erbjuder som du vill välja.

Inregistrerade och alla försäkringar på plats

Företaget Fototjänster i Kalmar är inregistrerade med svensk F-skatt/moms och med lång erfarenhet av studiofotografering . Som kund är du  försäkrad  om något händer. Det gäller även utrustningen i fotostudion. Vår målsättning är att vara mer flexibel än den vanliga traditionella fotostudion. Tider utanför schemat, inga avbokningsavgifter, enbart digitala bilder eller pappersbilder med mera. Vi erbjuder helt enkelt  ett smörgåsbord med olika tjänster.

Hyr fotostudion och ta egna bilder

Du kan även hyra fotostudion av oss och ta bilderna på sambon, barnen eller vännen. Du få hjälp med tekniken och coachning om du behöver.

Nyhet – Utomhusfotografering

Nytt från sommaren 2016 är Utomhusfotografering. Du väljer platsen (runt Kalmar) och vi fotograferar i naturligt ljus. Intresserad av att fotografera ditt husdjur? Hör av dig!

Bildexempel och prislista

Ladda ner prislistan som PDF eller fortsätt läsa nedan.

Prislista för pappersbilder

studiofoto000134Studiofotografering inkl 5 st bilder. Porträtt, barn, bröllopspar, produkt. 5 st redigerade bilder. Hög upplösning. Bilderna laddas ner digitalt från vår server. Du väljer bland alla bilder via en länk som vi e-posta hem till dig efter fotograferingen. Vi redigerar bilderna efter ditt önskemål.
Pris: 295 kr

Extra bilder. Extra bilder utöver de fem stycken som ingår i Studiofotograferingen. Hög upplösning. Bilderna laddas ner digitalt från vår server.
Pris: 50 kr/styck

Körkort/visum/pass/IDbild. Fotografering inkl 1 pappersbild med 2-6 exemplar samt digital bild anpassade efter användningsområdet.
Pris: 150 kr

Studiofotografering – hyr studion! Du hyr studion och ta bilderna själv. Du tar bilderna med egen systemkamera eller låna en av oss. Du redigerar. Vi hjälper dig med att ställa in din kamera och studiobelysningen. Antal bilder beror på hur många du hinner ta under den hyrda tiden.
Pris: 300 kr/timma

Utomhusfotografering. För dig som inte vill fotograferas inomhus. Du väljer plats utomhus inom eller i närheten av Kalmar. Porträtt, barn, par. Efter fotograferingen redigerar vi de bilder som blir lyckade. Varje bild levereras i en färgvariant och en svartvitt variant efter fotografens val. Minst 30 bilder. Hög upplösning. Bilderna laddas ner digitalt från vår server via en länk som skickas till dig efter fotograferingen
Pris: 450 kronor/timma

Vad skiljer er fotostudio mot andra i Kalmar?

Nu skulle vi kunna skriva mycket…

Priset. Bakom Fototjänster i Kalmar finns ett inregistrerat bolag med F-skattsedel. Vi betalar moms på alla uppdrag. Tack vare låg hyra och andra arbeten vid sidan om kan vi hålla låga priser. Vi tar betalt för tiden som läggs ner och inte för det konstnärliga värdet. Priserna står priserna klart och tydligt. Du vet vad det kostar innan du tar kontakt med oss.

Utrustningen. Helt ny proffsutrustning. Vi har satsat på samma utrustning som de stora fotostudiorna har. Inga hemmakit eller hemsnickrade lösningar. Blixtarna styrs trådlöst och när bilden tas hamnar den direkt i en dator där resultatet kan bedömas, även av dig som blir fotograferad. Allt backupas i flera versioner.

Flexibilitet
. Det kostar inget extra om du skall vara med tillsammans med ditt barn eller sambo på bilden. Vill du ta bilderna själv är det ok för oss. Fotointresset är stort och många är duktiga på att ta bilder. Vi vill ta vara på detta och ge dig verktyg att ta bra och skarpa bilder. Hyr studion av oss och ta med egna modeller. Vi bokar tider dagtid, kvällar och helger.

Kombinationen fotostudio och utbildningar. Fototjänster i Kalmar är inte en traditionell fotostudio där du inte få röra prylarna. Genom att ha utbildningar inom fotografering vill vi sprida intresset för foto som hobby. Genom flera verksamhetsområden få vi även bättre beläggning i lokalen. Det innebär bättre priser till dig.

Top