Du är här
Hem > Fotostudio

Porträttfotograf och hyrstudio

Familjefotografering

Fotostudion med valfrihet/olika paket

Är du ute efter någon som tar dina porträttbilder/studiobilder har du kommit rätt! Fotostudion i Kalmar är inte den största (plats för upp till 4 st samtidigt) men är modern och fräsch och helt digital. Vi använder enbart proffsutrustning från ledande leverantörer och arbetar helt digitalt.

Det finns olika paket att välja mellan

  • Körkort/visum/utländskt pass/parkeringstillstånd – 150 kr
  • 1 digital bild samt en papperskopia 10 x 15 cm med valfritt antal bilder – 150 kr
  • Allt ingår/all inclusive, digitala bilder – 450 kr

Körkort/visum/utländskt pass och parkeringstillstånd. Här följer vi det regelverk som gäller och väljer bild som är mest lämpad. Digital fil samt utskrift i storlek på papper enligt de lagar och förutskrifter som finns.

1 digital bild samt papperskopia är till för dig som söker en bild för CV, dejtingsajt, hemsida eller annat område. En kortare fotografering på 5-10 min och du väljer direkt bilden du vill ha från kameran. Medan du väntar redigerar vi vald bild. Innan du lämnar få du med dig en digital fil samt en 10 x 15 cm pappersutskrift med valfritt antal kopior av vald bild på.

Allt ingår/all inclusive innebär att vi fotografera hela den bokade tiden. Du betalar när du lämnar och få inom 24 timmar samtliga bilder redigerade från fotograferingen. Du väljer om du vill ha färg, svartvita eller blandade bilder. Minst 25 bilder. Upp till 5 bilder kan du i efterhand välja att få en annan färg på än den som fotografen valde vid redigeringen. Du väljer inga bilder utan alla bilder ingår. Bilder via nerladdningsbar länk (eller om du kommer in med eget USB minne till studion).

Inregistrerade och alla försäkringar på plats

Företaget Fototjänster i Kalmar är inregistrerade med svensk F-skatt/moms och med lång erfarenhet av studiofotografering . Som kund är du  försäkrad  om något händer. Det gäller även utrustningen i fotostudion. Vår målsättning är att vara mer flexibel än den vanliga traditionella fotostudion. Tider utanför schemat, inga avbokningsavgifter med mera.

Hyr fotostudion och ta egna bilder – 300 kr/timma

Du kan även hyra fotostudion av oss och ta bilderna på sambon, barnen eller vännen. Du få hjälp med tekniken och coachning om du behöver. Du hyr studion och ta bilderna själv. Du tar bilderna med egen systemkamera eller låna en av oss. Du redigerar. Vi hjälper dig med att ställa in din kamera och studiobelysningen. Antal bilder beror på hur många du hinner ta under den hyrda tiden.

Utomhusfotografering – 450 kr/timma

För dig som inte vill fotograferas inomhus. Du väljer plats utomhus inom eller i närheten av Kalmar tätort. Porträtt, barn, par. Efter fotograferingen redigerar vi de bilder som blir lyckade. Hög upplösning. Bilderna laddas ner digitalt från vår server via en länk som skickas till dig efter fotograferingen. Samtliga bilder enligt allt ingår/all inclusive enligt ovan studiofotografering ingår.

Intresserad av att fotografera ditt husdjur? Hör av dig!

Prislista pappersbilder

Vill du ha hjälp med att framkalla pappersbilder?

Prislista för pappersbilder

studiofoto000134

Vad skiljer er fotostudio mot andra i Kalmar?

Nu skulle vi kunna skriva mycket…

Priset. Bakom Fototjänster i Kalmar finns ett inregistrerat bolag med F-skattsedel. Vi betalar moms på alla uppdrag. Tack vare låg hyra och andra arbeten vid sidan om kan vi hålla lägre priser än många andra fotoföretag, och svartfotografer. Vi tar betalt för tiden som läggs ner och inte för det konstnärliga värdet. Priserna står priserna klart och tydligt. Du vet vad det kostar innan du tar kontakt med oss.

Utrustningen. Proffsutrustning. Vi har satsat på samma utrustning som de stora fotostudiorna har. Inga hemmakit eller hemsnickrade lösningar. Blixtarna styrs trådlöst och när bilden tas hamnar den direkt i en dator. Allt säkerhetskopieras i flera versioner och platser

Flexibilitet
. Det kostar inget extra om du skall vara med tillsammans med ditt barn eller sambo på bilden. Vill du ta bilderna själv är det ok för oss. Fotointresset är stort och många är duktiga på att ta bilder. Vi vill ta vara på detta och ge dig verktyg att ta bra och skarpa bilder. Hyr studion av oss och ta med egna modeller. Vi bokar tider dagtid, kvällar och helger.

Kombinationen fotostudio och utbildningar. Fototjänster i Kalmar är inte en traditionell fotostudio där du inte få röra prylarna. Genom att ha utbildningar inom fotografering vill vi sprida intresset för foto som hobby. Genom flera verksamhetsområden få vi även bättre beläggning i lokalen. Det innebär bättre priser till dig.

Top