Du är här
Hem > Bra att känna till > Julrush i fotostudion

Julrush i fotostudion

Julen närmar sig, rush i fotostudion

Mindre än en månad kvar till jul och många tänker helt rätt, man vill ha ett studiofoto att ge bort i julklapp. Många passar på att besöka fotostudion i norra Kalmar för att hinna få bilder att ge bort till jul. Barnfoto till släktingar är en populär och relativt billig julklapp. En studiofotografering ,några förstoringar och en snygg ram och julklappen är klar. Eller julklapparna då det inte bara är farmor och mormor som vill ha bilder på barnbarnen.

Idag lördag har det varit sex familjer på plats i fotostudion. Bilder som nu skall redigeras och levereras i god tid innan jul. En del av fotograferingarna har sköts genom tjänsten “hyrstudio”. Dvs en fotograf hyr fotostudion och har med sig egna kunder. En möjlighet för den fotokunniga att ta bra studiobilder utan att ha en egen fotostudio.

För att hinna med alla under tider som barnen är på humör så blir det en tidig start. Redan klockan 9.00 var första barnfamiljen på plats och sedan har det rullat på under hela dagen. Har du inte bokat en tid ännu är det dags att börja titta i din almanacka. Boka en tid på vår Onlinebokning snarast för att få en tid som passar. Länken gäller även dig som vill hyra fotostudion för att ta egna bilder.

Senaste dag för fotografering där vi även framkalla bilder (upp till A4) är den 20 december. Om du enbart vill ha digitala bilder bör fotografering ske innan 21 december.

 

Top