Du är här
Hem > Fotostudio > Fotostudio med många nya möjligheter

Fotostudio med många nya möjligheter


Nyheter fotostudio

Fortsatt satsning på en ännu bättre fotostudio

Under februari 2016 påbörjas arbetet med att bygga upp den nya fotostudion på Förlösavägen, Kalmar. Att få en ännu bättre fotostudio var en av huvudanledningarna till att byta lokal. Att kunna ta in större grupper/familjer än idag var en punkt på checklistan. Bättre klimat (kallare på sommaren, varmare på vintern) en annan. En tredje var att kunna ha flera olika väggar med bakgrunder klara och uppsatta för att kunna variera bilderna mer var också en viktig punkt. Det gäller båda porträttbilder och barnfotografering.

De senaste dagarna har ett antal nyheter köpts in. Nya bakgrundsstativ och flera bakgrunder att välja mellan har anlänt eller är på väg de närmaste dagarna. Tror det kommer att bli riktigt bra när det är klart!

När allt är klart kommer det att finnas vit, svart, grå, chromakey, gråmelerad, blå, röd, grön, gul och ett antal till (se bilder nedan) bakgrunder att välja mellan. Tack vare Chromakey (illgrön) kan bakgrunden i efterhand bytas ut mot valfri. Här finns ett antal professionella backdrops i digital form inköpta. Möjligheterna blir med andra ord rätt många.

Det finns givetvis ett antal andra punkter som fanns med på checklistan för en bättre studio. Exempelvis allt i samma lokal, möjlighet att kunna ta bilder på längre håll och toalett i direkt anslutning. Det känns som om det kommer att bli riktigt bra. Fotostudion på Torsåsgatan håller öppet till mitten av februari. Sedan blir det stängt under två veckor när det roliga börjar att bygga upp allt nytt. Den 1 mars beräknas flytten vara helt klar och du är välkommen att se allt nytt.

Läs mer och boka vår fotostudio

Några av våra nya bakgrunder:

Bakgrund fotostudio Bakgrund fotostudio Bakgrund fotostudio Bakgrund fotostudio Bakgrund fotostudio Bakgrund fotostudio

 

Top