Du är här
Hem > Bröllop > Första veckan i nya lokaler – full fart framåt

Första veckan i nya lokaler – full fart framåt

Full fart från start i nya lokalerna

En vecka har gått sedan inflyttningen på Förlösavägen 38c. Vilken vecka det har varit. Det minst positiva är att renoveringen av lokalerna inte är så långt gången som önskat. Kök, korridor och trapphus ännu inte klar. De senaste dagarna finns det dock en toalettstol…dock återstår lite målning på WC.

Mer positivt är att det varit full fart. Flera fotoutbildningar har hållits, bröllopsfotografering och möte med blivande brudpar. Och till helgen väntar nya fotokurser, studiofotografering samt “Supersöndag”, en dag full med föreläsningar inom fotografins område. Det har även blivit klart att det blir en gruppkurs “Ta bättre bilder” på Sensus under April. En kurs som jag även kör i egen regi framöver.

En nyhet som kommer presenteras inom kort är “Fotomagnus möter”. En webbradio om fotografering där jag möter lokala fotografer. Kan bli i videoformat framöver. En annan är Fotoutflykter. Mer information kommer. Så fort lokalerna är renoverade kommer det att även att finnas möjlighet att som fotoelev få ställa ut bilder på en inspirationsvägg.

Top