Du är här
Hem > Fotokurs > Studiofotokurs och barnfotografering

Studiofotokurs och barnfotografering

Studiofotokurs och barnfotografering
Studiofotokurs och barnfotografering

Studiofotokurs och barnfotografering i ett paket

Vad gör man om man är fotointresserad och nyss fött barn? Förmodligen en en hel del. M från Oskarshamn tänkte dock ett varv extra. Varför inte gå en studiofotokurs och samtidigt ta med sig barnet? En perfekt kombination.

Vi börjar med en två timmars kurs i studiofotografering för att fortsätta med ett två timmars pass med barnfotografering

Ett mycket bra upplägg. Under de två första timmarna går vi tillsammans igenom blixtfotografering, kamerans inställningar, hur man kan bygga en hemmastudio med en eller två externa kamerablixtar, att lyfta blixtarna från kameran, olika tillbehör i fotostudion med mera. Därefter kommer dottern med i handlingen. Vi testar olika ljussättningar, “poser” och bakgrunder. Här kommer den fotointresserade mamman att stå bakom kameran och coachas av undertecknad. Systemkameran kopplas till en dator med stor skärm så vi tillsammans direkt kan se resultatet och göra eventuella justeringar. När allt är klart kommer bilderna kopieras ner till ett minneskort som mamman tar med sig hem för egen redigering av bilderna. Det kommer att bli många härliga bilder och en hel del arbete i Photoshop och/eller Lightroom i Oskarshamn den närmaste veckan!

Att kombinera en utbildning med ett fotointresse och samtidigt få bra studiobilder på barnet är en vinnande kombination. Pris? Totalt 700 kr inkl moms.

När kommer du med ditt barn? Boka din fotokurs här!

Top