Du är här
Hem > Bröllop > Varför lägre priser på bröllopsfotografering än andra?

Varför lägre priser på bröllopsfotografering än andra?

Bröllopsbild Fototjänster i Kalmar
Alla skall ha råd med en fotograf!

Frågan ovan är en av de mest vanliga jag få när det kommer till frågan om priser på bröllopsfotografering. Har du sämre utrustning? Är det svart? Tillkommer extra avgifter som du inte redovisa?

Jag har full förståelse för att funderingarna finns då en bröllopsfotografering hos Fototjänster i Kalmar/www.magnusj.net ofta ligger på halva priset mot många andra.

Nej, jag använder inte sämre utrustning. Kör med dubbla kameror till skillnad mot en del andra. Inregistrerat företag som betalar skatt och moms på samtliga uppdrag. Företagsförsäkring finns. Alla priser finns med i prislistan (utom framkallning där storlek avgör), inga dolda avgifter.

Anledningen till det låga priset är att jag tar betalt per timma, som andra hantverkare, och inte för det “konstnärliga värdet”. En annan skillnad är att jag har spritt ut min sysselsättning på flera delar. Behöver därför inte täcka in “tider utan uppdrag”. En tredje och stor anledning är att jag tycker prissättning på det mesta runt bröllop är lite sockrat. Många betalar för man gifter sig bara en gång. Lägre kostnad för dig innebär lägre påslag för mig.

Alla skall ha råd att anlita en fotograf till sitt bröllop!

 

Top