Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildning på distans

Fotoutbildning på distans

Fotoutbildning på distans

Fotoutbildning på distans är en metod att komma vidare i sitt fotograferingsintresse. Visst kan man köra böcker, se kurser på Fotoutbildning på distanssidor som moderskeppet.se och studera via Youtube. Jag gör det och många andra också. Men ibland kan ett bättre alternativ vara att köra en fotoutbildning på distans med en egen lärare.

Idag (26/6 2014) har jag nyss avslutat en fotoutbildning med en elev 50 mil bort, i Stockholm. Själv finns Fototjänster i Kalmar i just Kalmar. Med modern teknik går detta att lösa. Via fjärrstyrningsprogram kopplade jag upp mig mot kundens dator och höll en utbildning via telefon. Såväl jag som kunden kunde styra mus och tangentbord och se samma skärm. Uppkopplingen tar ca 2 minuter innan man är igång.

Dagens kurs handlade om Adobe Lightroom. Eleven hade redan en struktur hur hon jobbar med bilder in till datorn. Detta arbetssätt kunde vi sedan väva in med nya rutiner i Lightroom. Lite nytt och lite gammalt. Tillsammans blev det ett nytt sätt att arbeta som passade just denna kvinnliga fotograf.

Att kunna sitta hemma vid datorn med en fotokunnig lärare i telefon som samtidigt ser ens skärm är en mycket bra form av utbildning/support/coachning. Fördelarna mot att titta på film på nätet som skall passa alla andra är stora. Alla jobbar inte på samma sätt, har inte samma kunskapsnivå eller är intresserade av samma sak.

En utbildning via distans/fjärrstyrning går att boka när som helst under året. Minst 2 timmar. Pris 175 kronor inkl moms. Alltid kvitto.

Välkommen med din intresseförfrågan. Använd Kontaktformuläret om du är intresserad.

 

 

Top