Du är här
Hem > Bröllop > Hur många bröllopsbilder ingår?

Hur många bröllopsbilder ingår?

Värmen har kommit till Sverige och Kalmar och då känns det lite tungt att sitta inne och fixa bröllopsbilder. Har haft tre större uppdrag den senaste veckan och det blir en hel del bilder att gå igenom. Klar med det första bröllopet och det blev ca 550 bilder till brudparet. Nu var det ett heldagspaket som de bokat och då blir det lite fler än normalt. Håller på med bröllop två och det kommer bli ännu fler bilder än så. Nu var det bilder hos frisören som tillkom plus heldagspaket och det dra upp antalet bilder. Bröllop tre hamnar som de andra i antal.

För att kunna levererar bilder snabbt efter bröllopet krävs att man har ett extremt bra arbetsflöde. Efter några år av test av olika program och lösningar har jag nu hittat ett som är optimalt för mig, utan att tulla på kvalitén på redigeringen. Idag hade jag Maria på besök. Hon var med på ett av bröllopet ovan. Vi gick igenom lite av de rutiner som jag använder mig av i bildredigeringen. ”Det sparar mycket tid mot så som jag jobbar” fick jag som svar.

Jag vill kunna levererar många bilder efter en plåtning och de skall hålla hög kvalité. Hur många bröllopsbilder ingår var rubriken på detta inlägg. Svaret är massor. Givetvis varierar det mellan en borgerlig vigsel eller ett heldags paket. Under 100 st var det dock länge sedan jag levererade. För ett ”standardbröllop”, 300-500 st.

Top