Du är här
Hem > Bröllop > Ett brudpars tacksamhet

Ett brudpars tacksamhet

Ett brudpars tacksamhet

Det kom ett e-post idag (30/6-2014). Avsändare var ett par som gifte sig för exakt 1 år sedan. Kommer ihåg deras bröllop mycket väl. Bröllopet ägde rum på Stuvenäs Gästgiveri utanför Kalmar. Det var en fin ceremoni vid stranden. Enkel med ett 20 tal gäster. Ett par som verkligen var lätta att kommunicera med.

Riktigt trevligt att de trivdes med sin bröllopsfotograf. Så här löd e-postet:

Hej Magnus!
Igår var det ett år sedan vi vigdes vid havskanten i Stufvenäs. Vi vill passa på att tacka ännu en gång för din insats innan, under och efter vår stora dag. Vi är så nöjda med bilderna och kollar ofta på dem tillsammans och med våra nära. De utstrålar verkligen det som dagen står för för oss, kärleken, glädjen, värmen och gemenskapen. Och canvastavlan hänger så fint ovanför soffan och påminner oss om bröllopet varje dag. Vi ser fram emot att anlita dig igen i framtiden. Trevlig sommar!

Det är sådana värmande ord som ger kraft inför nya bröllopsfotograferingar. För det är rätt många som står för dörren den närmaste tiden. Men kanske finns det fortfarande plats för just din stora dag.

 

Top