Du är här
Hem > Bra att känna till > Fototjänster – fotohjälp i Kalmar

Fototjänster – fotohjälp i Kalmar

 

Datorsupport
Datorsupport i egna lokaler eller via fjärrstyrning

Allt är inte bröllop, bildbank och eventfotografering

Fototjänster i Kalmar är namnet på företaget. Namnet säger vad vi sysslar med, fototjänster. Många förknippar företaget med bröllop, sportfotografering och fotografering på olika event. Men det erbjuds mycket mer än så. Här är några av våra kanske mindre kända tjänster.

Hus/lägenhetsfotografering

Sälja villan eller lägenheten? Privatförsäljning eller via fastighetsmäklare spelar ingen roll. Vi hjälper dig att ta professionella bilder. Bra bilder lönar sig då det ofta ger ett bättre försäljningspris.

Datorsupport

Behöver du hjälp att installera program på din dator, rensa virus, få till en bra backupfunktion eller vill ha råd inför inköp av ny dator, programvara eller kamera. Att exempelvis investera i en två timmars kurs inför ett inköp av kamerautrustning är väl värt pengarna.

Redigering av egna bilder

Egna bilder från något speciellt tillfälle? Vill ha hjälp med att redigerar dessa för att beställa utskrifter? Inga problem. Vi hjälper dig. Skicka oss en digital bild eller en pappersbild och hämta ut en inramad klar tavla.

Bilder till CV, kontaktannons eller marknadsföringen av ditt företag

Vi ta bilderna i fotostudion eller på plats i dina lokaler. Inne eller ute spelar ingen roll. Du få alltid veta priset i förväg.

Försäkringsbilder, skador, dokumentation

Flera kunder har redan hittat oss för att ta bilder på diverse skador där bilder behövs till försäkringsbolaget. I många fall kan vi skicka bilderna direkt till försäkringsbolaget och reglera kostnaden direkt med dessa.

Detta är lite av allt som vi erbjuder hos din lokala fotograf i Kalmar. Dagtid, kvällar och helger. Vi försöker ge en 5 stjärnig service och anpassa oss till dina behov, så mycket det går. Alltid kvitto. Försäkring finns. Är det värt att be tonårsgrannen ”som kan data och har en bra mobilkamera” när det finns bättre alternativ?

 

Top