Du är här
Hem > Fotostudio > Barnfotografering Kalmar

Barnfotografering Kalmar

Barnfotografering Kalmar

Barnfotografering i veckan. Att fotografera små barn är alltid spännande. Man vet på förhand aldrig hur det kommer att sluta. Ibland blir barnet (särskilt nyfödda och 1 åringar) rädda för fotografen. Det är inte lätt för en liten knatte att slappna av när det står en “farbror” på andra sidan. En farbror som har en stor kamera och det blixtrar och man skall dessutom se glad ut. Helst skall näsan vara torr och inget dregel från munnen. Det är mycket att tänka på som barnfotograf.

När du fotograferar ditt barn hos Fototjänster i Kalmar så börjar vi med att sätta oss ner och tala om fotograferingen. På så sätt vet jag som fotograf vad du som förälder är ute efter. Jag kan även berätta hur fotograferingen kommer att gå till och hur du som förälder har en viktig roll under fotograferingen.

Det är bra att du redan hemma tänker på vilka kläder barnet skall ha. Helst inte kläder med tryck, rutigt eller randigt. Neutrala enfärgade kläder fungerar bäst. Ombyte kan tas med och har barnet några favoritleksaker så ta med dem också. I studion finns det ett antal leksaker till fotograferingen men det är bra med egna leksaker.

En fotografering tar ca 30 minuter och kostar 475 kronor inklusive fem digitala redigerade bilder i full storlek. Extra bilder 100 kr. Du har alltså möjlighet att själv framkalla bilder om du så önskar. Annars hjälper vi givetvis till med det också.

Ibland vill barnet inte vara med på fotograferingen. Då kan vi antingen (efter en del andra trick) ta om fotograferingen en annan gång. Ibland kan bilder tas ute eller hemma hos dig. Om det inte blir bra finns inget tvång att ta några bilder alls. Du betalar först om du blir nöjd med bilderna.

Välkommen med ditt barn till din lokala fotograf i Kalmar. Fotostudion är öppen enligt överenskommelse. Alltid tidsbokning.

 

Top