Du är här
Hem > Bröllop > Dags att boka bröllopsfotograf 2014

Dags att boka bröllopsfotograf 2014

Dags att boka bröllopsfotograf 2014, om du vill vara säker

Det är bara januari när detta skrivs. Kallt ute och snön faller. Det är långt kvar till sommarens värme, och bröllop. Glöm bara inte att det är nu i vintertid som många bokar sin bröllopsfotograf inför sommarens bröllop.

Boka bröllopsfotograf 2014
Boka bröllopsfotograf 2014

Fototjänster i Kalmar har redan en hel del bokningar i juni till augusti (och givetvis till andra tider under året också). Flera brudpar som har hört av sig har tyvärr fått besked att datumet redan är bokat av ett annat brudpar. Så var ute i god tid om du vill bestämma vilken bröllopsfotograf ni vill ha till ert bröllop. Givetvis finns det fortfarande en hel del tider kvar.

Så här gör du om du är intresserad av att anlita oss:

  1. Fyll i en intresseanmälan med ert datum
  2. Ett svar kommer från oss inom 24 timmar med ett besked om tiden är ledig eller inte
  3. Vi preliminärboka tiden om den är ledig
  4. Ni hör av er och ni vill gå vidare eller inte. Är ni osäkra så kan ett förmöte ske där vi träffas för att se om vi “passar för varandra”. Tackar ni nej raderas preliminärbokningen
  5. Om ni bokar kommer ett förmöte hållas i god tid innan bröllopet då vi gå igenom alla detaljer

Fototjänster i Kalmar är öppen med vad allt kostar. Vi vill att du skall kunna få denna uppgift utan att ta kontakt med fotografen. Sedan kan det finnas speciella önskemål som behöver offereras.

Fototjänster i Kalmar är ett inregistrerat företag, betalar skatt och avgifter och har de försäkringar som krävs. Detta är också en viktig punkt vid val av fotograf, ifall något skulle hända.

Välkommen med din bokning!

Top