Du är här
Hem > Fotokurs > Företagskurser fotografering

Företagskurser fotografering

Ta bättre mäklarfoto

Fotokurser har under många år varit en viktig del av vår verksamhet. Det är många härliga personer som man träffat under åren och som man fortfarande har kontakt med. En del brukar även hjälpa till vid vissa fotouppdrag.

Privatpersoner som går en privatkurs är i majoritet när det gäller fotokurser. Något som har ökat på senare tid är företag som vill gå en fotokurs för att kunna klara eller underlätta sin arbetsuppgift. Det kan vara någon på ett företag som fotografera anställda. Egenföretagare som vill lära sig ta bättre produktbilder. Anställa som redigerar bilder och vill få dem bättre och på en kortare tid. Eller ett företag som skall köpa in kamerautrustning och vill veta vad man skall köpa.

Fastighetsmäklare är som många andra beroende av bra bilder. Säljarna kräver det och besökare på marknadsplatser på nätet är vana vid att se bra bilder. Ett underbart objekt med dåliga bilder säljer sämre. Att redigerar bilder kan ta tid. Här kan man ofta med rätt kunskap halvera tiden och få ännu bättre bilder. Något som många Fastighetsmäklare runt Kalmar/Öland förstått och därför vänt sig till Fototjänster i Kalmar för att få ett helhetsgrepp. Vi ställer in kameran optimalt, lär ut hur man ta bäst bilder tekniskt men även tips om hur själva bilderna kan bli bättre och mer tilltalande. Och så givetvis redigeringsdelen. Brukar följa dessa företag på sociala medier och se hur bilderna både tekniskt och innehållsmässigt se bättre ut än innan fotokursen.

Fastighetsmäklare eller bilhandlare, frisör eller webb-butik. Investera 2, 4, 8 eller valfritt antal timmar på en genomgång av din utrustning och fotokunskap. Det lönar sig oftast rätt snabbt.

Top