Du är här
Hem > Bröllop > Dags att boka bröllopsfotograf 2015

Dags att boka bröllopsfotograf 2015

Dags att boka bröllopsfotograf 2015 i Kalmar/Nybro/Öland

När detta skrivs börjar det närma sig julen 2014. Snön har börjat komma in över landet och det är mörkt, kallt och för många stressigt. Trots allt som kräver uppmärksamhet är det dock en sak som inte få glömmas bort, bokningen av bröllopsfotografen.

Bröllopssäsongen har på senare år blivit mer utdragen. De flesta passar dock på att gifta sig under tidsperioden maj, juni, juli och augusti. Och vanligaste veckodagen är en lördag. På Fototjänster i Kalmar försöker vi så gott det går att inte boka in mer än en bröllopsfotografering per dag. Detta för att kunna ge allt fokus till brudparets stora dag.

Många blivande brudpar är ute i god tid för att boka upp sin bröllopsfotograf. Det kan vara klokt då de populäraste datumen går först. Var därför ute i så god tid du kan för att vara säker på att bröllopsfotografen är ledig.

Det är en sak att sitta hemma och titta på olika fotografers hemsidor. Där brukar det vara vanligt att fotografer lägger ut sina Bröllop på Kalmar Slott sommaren 2014bästa bilder. Här kan man även hitta pris och hur fotografen arbetar. Eller det borde vara så. En del fotografer lägger inte ut pris utan vill att kunderna skall hör av sig. Så jobbar vi inte på Fototjänster i Kalmar. Vi står för våra priser. Däremot vill vi gärna att du tar kontakt om du har frågor eller vill träffas. Gärna innan du väljer bröllopsfotograf. Genom ett besök på vårt kontor går vi igenom er dag, berätta hur fotograferingen kan se ut och går igenom de olika paketen för bröllopsfotografering. Sedan kan ni i lugn och ro åka hem och diskuterar om ni vill anlita Fototjänster i Kalmar.

Det finns redan en hel del bokningar inför bröllopssäsongen 2015. Dock finns platser kvar. Vänta bara inte för länge innan du bokar, eller ta kontakt för ett förmöte. Det finns inget tråkigare än att behöva tacka nej till brudpar som hör av sig för sent.

 

Top