Du är här
Hem > Bra att känna till > Uppdaterad prislista fotokurser 2018

Uppdaterad prislista fotokurser 2018

Prislista fotokurser 2018

Ny prislista för fotokurser i Kalmar 2018

En del i verksamheten hos Fototjänster i Kalmar är fotokurser. En tjänst som utförs året runt. Hundratals elever har under året gått gruppkurser hos oss eller via Sensus. Privatkurserna har varit mycket populära och det är väldigt intressant att kunna få coacha en person i sin hobby eller i sitt yrke. Systemkamera, bildredigering, studiofoto, porträtt, backuplösningar, komposition är några av kurserna under året.

Vid varje årsskifte utvärderas verksamheten. Fototjänster i Kalmar är ett inregistrerat företag som betalar skatt och moms. Hyra för lokaler och försäkringar, revisor, bokföring med mera skall betalas. Här gäller det att få ekonomi i varje ben av verksamheten.

Nu är prislistan för fotokurser 2018 uppdaterad. Inga stora förändringar utan fortfarande extremt låga priser. Tror och hoppas att den nya prislistan inte skall skrämma bort någon från att utföra sin hobby, och få hjälp med kunskapen. Nytt är även dagtider för exempelvis företag som inte vill eller kan gå kvällar och helger.

Prislista fotokurser i Kalmar 2018

Top