Du är här
Hem > Fotokurs > Workshops Kalmar inom fotografering

Workshops Kalmar inom fotografering

Workshop inom fotografering, lär dig mer till en billig peng

Lokalerna Fototjänster i KalmarAtt gå på en Workshop hos Fototjänster i Kalmar/Fotomagnus.com innebär att du få en tre timmars genomgång i ett specifikt ämne inom fotografi. Det kan vara allt från Systemkameran, Studiofoto, Porträttbilder till redigering eller hur man tar bättre bilder.

Workshopen är på tre timmar och i gruppform. Max fem deltagare per gång. Först till kvarn… Priset är endast 100 kr/tillfälle och betalas på plats kursdagen. I priset ingår även enklare fika.

Workshopen inom fotografering äger rum på Fototjänster i Kalmars lokaler på Torsåsgatan 5 i Kalmar. Du behöver inte ta med någon egen utrustning (om inte detta anges speciellt för ett visst ämne).

Upplägget är att jag som lärare går igenom ett visst ämnet i form av föreläsning. Givetvis finns det möjlighet att ställa frågor. På många av Workshopen avslutar vi med praktiska övningar. För den som vill fördjupa sig i ämnet går det givetvis bra att boka en fotokurs för att mer djupgående lära sig mer om det som visas under Workshopen.

Nu har jag sammanställt programmet för det olika Workshopen under 2015. Klicka på länken nedan för att visa/ladda ner PDF filen:

Workshops 2015

Mer information om mina fotokurser hittar du på www.fotomagnus.com

Top