Du är här
Hem > Dopfoto > Dopfotografering Örsjö kyrka

Dopfotografering Örsjö kyrka

Dopbilder inkluderar nu även studiofoto
Dopbilder inkluderar nu även studiofoto

Dopfotografering

Att fotografera i en kyrka är svårt. Gäller oavsett om det är ett bröllop eller ett barndop. Att anlita en fotograf när man gifter sig är vanligt. Inte lika vanligt är att anlita en fotograf när ens barn skall döpas. Att anlita en fotograf för en dopfotografering är dock något som kommer mer och mer. Ett dop är en stor dag i ens liv. Som studenten och sitt bröllop.

Paret från Örsjö anlitade Fototjänster i Kalmar för att ta dopbilder på sitt tredje barn. Även de två tidigare har fotograferats. Man ville ha bra bilder på sin nyfödda.

En dopfotografering innebär ett 100 tal bilder från dopet. Bilder från kyrkan ingår i standardpaketet men vill man ha bilder från dopkaffet kan det ordnas också. Bilderna hamnar efter redigering i ett lösenordskyddat fotoalbum. Ett album där du som förälder kan ladda ner bilderna i en hög upplösning. Vill du dela ut albumet till andra, som gäster eller släktingar är det helt ok. Från albumet kan du även beställa pappersbilder direkt hos det tryckeri som Fototjänster i Kalmar samarbetar med. Redigerade bilder brukar vara klara något dygn efter den stora dagen. Bilderna redigeras enskilt.

Läs mer om dopfotografering här

Top