Du är här
Hem > Bröllop > Kan en fotografering få dig att bli en hjälte?

Kan en fotografering få dig att bli en hjälte?

Kan en fotografering få dig att bli en hjälte?

Vad är det som du som kund vill ha ut att anlita Fototjänster i Kalmar som din fotograf i Kalmar? Bra bilder svarar många. Självklart är det så.  Men det är mycket mycket mer.

Du vill att andra skall titta på bilderna och säga ”vad snygg du är på bilden”, ”vad vackra ni är” och ”det var ett riktigt bra foto på dig”.  Inte ”vilken bra bild, vem har fotat den”. Du vill få fördelarna av en riktigt lyckat fotografering med din lokala fotograf.

Det är så Fototjänster i Kalmar arbetar. Vi vill inte vara hjälten när vi fotat klart, det skall vara du. Det är du som skall få fördelarna i form Kan en fotografering få dig att bli en hjälte?av beröm att du ser bra ut. Vid fotografering till ett CV vill vi att bilden skall vara så lockande att den leder till ett nytt jobb. Vid studiofotografering till en kontaktannons är det den du är som skall komma fram och leda till något mer. En körkortsbild kommer du (och andra) se i flera år och du skall vara nöjd att visa upp den. Vid ett försäkringsärende skall bilden vara äkta och godkännas av försäkringsbolaget, samtidigt som du vill ha ut pengar i form av ersättning för din skada. Vid barnfotografering är det ditt barn du stolt vill visa upp bilder på i olika sammanhang.

Om du är nöjd med Fototjänster i Kalmar vill vi bara att du hjälper oss med en sak, att sprida budskapet om vår existens. Genom att dela inlägg som detta på Facebook, Google+ eller andra sociala medier, att ge betyg på diverse sajter eller att checka in hos oss vid besök. På så sätt kan vi hjälpa fler att bli hjältar genom att besöka sin lokala Kalmarfotograf, Fototjänster i Kalmar.

 

Top