Du är här
Hem > Bröllop > Pappersbilder ingår i kommande paketpriser

Pappersbilder ingår i kommande paketpriser

Pappersbilder i hög kvalité
Pappersbilder i hög kvalité

När man anlitar Fototjänster i Kalmar för fotografering av exempelvis bröllop, dop, studio eller student ingår alltid bilder digitalt på CD/DVD. Detta för att man skall kunna framkalla sina bilder själv. Alla har dock inte koll på att man behöver stänga av “automatfix” i framkallningsmaskinen eller på nätet. En del försöker skriva ut på hemmaskrivaren på vanligt kopieringspapper. Det här med val av olika papper och storlekar är inte heller lätt. Och då skall vi inte tala om när man behöver större förstoringar. Det är inte säkert att stormarknadens enkla labb har det i sitt sortiment.

Av den anledningen kommer pappersbilder att framöver ingå i en del av de nya paketpriserna som jag håller på att ta fram. Allt för att det skall bli lättare att få ut bra bilder bra även på papper. Återkommer med mer info längre fram.

Idag har jag fått en leverans av bilder från fotolabbet för leverans till kunder som åkt Nybroloppet på skidor och som varit i fotostudion. A4 samt 30 x 40 cm. Kunder som direkt vid fotograferingen bad om hjälp med pappersbilderna.

Top