Du är här
Hem > Allt annat > Framkalla bilder Kalmar

Framkalla bilder Kalmar

Snabb framkallning av enstaka foton

Ibland finns det behov av att kunna framkalla enstaka exemplar av sina foton. Att skicka iväg sina fotografier till ett nätlabb och vänta några dagar innan de dyker upp i brevlådan fungerar ibland men inte om man snabbt behöver en utskrift i handen. Enstaka bilder är med tanke på frakten inte heller ekonomiskt att skicka efter. Efter att Kalmars tidigare framkallningsställen avvecklats har det saknats ett ställe för att framkalla i Kalmar.

Vi har nu införskaffat en större, snabbare och bättre skrivare för stora volymer. Utskrifter kan erbjudas i form av standard 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, A4 samt 30 x 40 cm (A3).

Hör av dig om du vill ha bilder framkallade. Du kan e-posta, ladda upp eller komma in med bilderna (förboka tiden) på skiva, USB eller minneskort. Vill du vänta kvar medan bilderna skrivs ut är det helt ok. Du kan få en kopp kaffe under tiden. Betalning sker kontant, Swish eller betalkort.

Varför inte välja ut en bild i bildbanken och skriva ut en förstoring och ge bort i present eller julklapp (vi säljer inga ramar men det finns lokalt). Eller framkalla någon bild från studiofotograferingen eller bröllopet som vi fotograferat. Eller så framkallar du dina egna bilder från kameran eller mobilen.

Uppdaterad prislista för utskrifter

Ladda upp bilder från din dator eller telefon här

Top