Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Hitta bilderna från eventet

Hitta bilderna från eventet

Missa inte bilderna på dig själv eller den du hejar på!

Fototjänster i Kalmar är med på många olika event i Kalmar och omnejd. Med mössor, jackor, väst och på andra sätt visar vi upp vår närvaro. Trevligt nog kommer många fram, både tävlande och andra deltagare för att fråga om var de kan hitta bilderna efteråt. Ett färskt exempel är vid fotograferingen av draghunds EM i Nybro där tävlande och andra kom fram och ville att vi skulle mata in adressen i deras telefon. Flertalet som frågade var utländska gäster och det är inte alltid så lätt att förstå. Även vid sommarens student VM i Triathlon med många utsocknes var det många som frågade efter vad bilderna fanns att se.

Bildbanken på bildbank.fototjansterkalmar.se och bloggen på kalmarbilder.se som har en länk direkt till bildbanken har under sommaren och senhösten påbörjat en omvandling för att anpassas även för icke svensktalande. Något som har uppskattats av många och som har inneburit ökat försäljning i bildbanken.

Nu gör vi det ännu enklare både för oss och för bildhungrande besökare. Nya infokort är framtagna (se bild ovan) med all information både på svenska och engelska. Deltar du på ett event framöver eller se undertecknad eller någon extra fotograf så är det bara att komma fram och fråga efter ett infokort.

Bilderna i bildbanken kan köpas för ett pris som få kan slå. Automatisk leverans vid betalning med kort eller paypal. Alltid kvitto. Vår verksamhet är vit och inte via “Facebook och privata swishnummer”.

Top