Du är här
Hem > Fotouppdrag > Julbordsfotografering Villa Solbacken

Julbordsfotografering Villa Solbacken

Julbordsfotografering Villa Solbacken
Julbordsfotografering Villa Solbacken

Julbordsfotografering Villa Solbacken – en fotografering med många goda dofter

Fotograferade Julbord åt Villa Solbacken i Kalmar i helgen. Villa Solbacken har jag fotograferat för många gånger. Nytt för i år i “det stora rosa huset” vid Kalmarsund är julbord med äkta lokalproducerade råvaror från Bremerssons/Saluhallen. Har själv varit där på julbord och kan rekommendera både stället och maten.

Att fotografera julbord gå ut på att få reklambilder på allt från dukning, miljön och mat. Helst skall inga gäster synas, maten skall se fräsch ut och godiset lockande. Maten kommer fram på borden när gästerna kommer. Helst vill man som fotograf inte störa så det gäller att passa på att fotografera när gästerna sitter till bords. De är där för att äta och ha det bra och kanske inte vill vara med på bild eller störas av en uppdragsfotografering. Hoppas att jag lyckades och att personalen på Villa Solbacken blir nöjda. Bilderna kommer att användas för hemsida och diverse reklam/information.

Läs mer om Villa Solbacken här

Klicka på bilderna för större exemplar.

Julbordsfotografering Villa Solbacken Julbordsfotografering Villa Solbacken Julbordsfotografering Villa Solbacken Julbordsfotografering Villa Solbacken Julbordsfotografering Villa Solbacken

 

 

Top