Du är här
Hem > Bröllop > Vinterbröllop 2017

Vinterbröllop 2017

Vinterbröllop 2017
Full fart på bröllopsbokningarna 2017

Vinterbröllop 2017 Kalmar

2017 börjar med två stycken vinterbröllop redan vecka 1. I helgen som var var det dags att ha möte med årets första brudpar. Ett par som gifter sig redan nyårsdagens förmiddag. Både tiden och platsen är annorlunda. Kan inte berätta så mycket mer då det blir ett mindre bröllop för de närmaste i familjen och man inte vill sprida informationen till övriga. 2017 års andra bröllop är fyra dagar senare och då på Kalmar slott (Sveriges mest bokade bröllopsplats). Förhoppningsvis blir det bra väder…

Intresset för att boka en bröllopsfotograf 2017 börjar ta fart nu när vintern kommer. Det planeras rätt mycket ute i stugorna för närvarande. Det gäller att inte vänta för länge, särskilt om det är en lördag i sommar som den stora dagen kommer att ske.

Funderar du på att anlita Fototjänster i Kalmar till bröllopsfotograferingen men ännu inte bestämt er? Varför inte boka in ett kostnadsfritt möte så vi kan träffas. Där går vi igenom vad som kan erbjudas och vilka krav ni som brudpar har. Sedan gå ni hem och diskuterar ihop er om ni vill gå vidare eller inte. Mötet sker i våra lokaler i Kalmar/Lindsdal. Bor ni längre bort, många av våra kunder gör det, så kan vi ta ett möte via telefon (eller via Skype/Hangout) om ni hellre vill det.

Top