Du är här
Hem > Fotostudio > Vi tar körkort, pass, visum och cv bilder

Vi tar körkort, pass, visum och cv bilder

körkortsfoto

Bilder för körkort, pass, visum och cv

Fototjänster i Kalmar håller på med många olika tjänster inom fotografering. Därför är det ibland svårt att presentera information så att den blir lätt att hitta. Ett bra tips är att använda sökfunktionen (förstoringsglaset). Den mesta informationen om olika tjänster finns under respektive menyalternativ längst upp.

Bilder för körkort, pass, visum, cv eller till en dejtingprofil är något som en del har missat att Fototjänster i Kalmar sysslar med. För alla passar det inte att sätta sig i en fotoautomat på stan (om de finns kvar), sitta stilla med en mall på väggen och hoppas att man inte blundar när bilden för ca 80 kr tas. För 150 kr kan man istället komma till en riktig fotostudio. Ta bilder tills det bli bra. Någon som manuellt kontrollera att de stämmer med de regelverk som finns och där man kan betala med kontant, kontokort eller Swish. Där du förutom de utskrivna bilderna få en digital kopia skickad hem till dig med e-post.

Nu finns en samlad sida med information om körkortsfoto och allt annat. Du hittar den under menyn Fotostudion längst upp. Eller så kan du gå direkt till sidan körkortsfoto här

Top