Du är här
Hem > Allt annat > Vi fixar din bild innan utskrift

Vi fixar din bild innan utskrift

Sedan hösten 2018 erbjuder Fototjänster i Kalmar utskrift av bilder som tjänst. Något som har blivit mycket uppskattat av Kalmarbor men även tillfälligt besökande i Kalmar. Antal utskriftsställen i stan har minskat kraftigt och flera personer har visat sin tacksamhet till att kunna få hjälp med att skriva ut bilder.

Billigaste utskrifter får man på ett fotolabb som massproducera bilder men ibland kan det vara värt några extra kronor för att få hjälp. Alla är inte bekanta med färgrymder, megapixlar och bildförhållande. En del av allt man behöver ha koll på vid utskrift.

När du framkalla din bild hos oss kan du ladda upp den direkt på vår hemsida. Det gå även bra att e-posta bilden till
[email protected] eller komma in med mobil, USB, minneskort eller kamera.

Vi börjar med att kontrollera att storleken på bilden räcker för en bra utskrift i storleken du vill ha. Med hjälp av moderna program och AI kan vi skala upp bilden utan synlig skillnad för utskrifter på större papper än vad bilden egentligten håller för. Nästa steg är att kolla bildförhållandet för att se till att så mycket som möjligt kommer med på pappret utan att beskäras. Krävs beskärning så görs den manuellt för att få den på rätt ställe. Bilderna åtgärdas lätt med bildredigering för att få en snyggare utskrift. Har du själv redigerat sker ingen redigering för att inte förstöra din skapelse.

Med vår kunskap som fotografer se vi med andra ord till att dina egentagna bilder blir så bra som möjligt på pappret. Så långt ifrån en fotoautomat eller ett masslabbs automatik som möjligt.

Välkommen in!

Prislista utskrifter

Top