Du är här
Hem > Fotouppdrag > Verksamhetsbilder Miljöföretag

Verksamhetsbilder Miljöföretag

När Miljöföretaget Stena Recycling i Kalmar/Nybro behövde nya bilder för sin verksamhet, anlitade de Fototjänster i Kalmar. De önskade actionfyllda bilder från deras arbete och när spolbilarna var i tjänst i Nybro en vanlig februaridag 2019. Tidigt på morgonen var jag på plats i Nybro, där jag tillsammans med platschefen leddes till olika arbetsplatser. Blockeringar i avloppsrör, toaletter och kök var inget problem för deras kompetenta personal att hantera.

På lite över en timme hann jag följa med och besöka två av företagets kunder tillsammans med personalen. Fotograferingen inkluderade bilder på spolbilarna och personalen i arbete, både exteriört och interiört, samt liggande och stående format, med och utan blixt, allt i hög upplösning. Bilderna, som redigerades och levererades dagen efter, inkluderade både standardredigering och mer unika varianter. Dessa bilder ska användas för webb och reklam.

Koncernen har en egen fotograf baserad på en annan ort, men i detta fall var det mer praktiskt och kostnadseffektivt att anlita Fototjänster i Kalmar. Kostnaden för resa, fotografering och redigering uppgick till mindre än 2000 kronor för kunden.

Top