Du är här
Hem > Allt annat > Välkommen till våra nya lokaler!

Välkommen till våra nya lokaler!

Fotostudion redo för dig som vill fotograferas

Nycklarna är inlämnade till lokalen inne i centrum och nu är det tillräckligt klart (lite pyssel och styling kvar) för att öppna upp på Trollbackevägen 8. Ett antal kunder har redan varit på plats för att ta körkorts och visumkort. Det var den första tjänsten som vi flyttade över. Nu är allt klart för övriga tjänster.

I fotostudion kan vi nu erbjuda möjligheter som aldrig tidigare. Fyra olika “stationer” med olika bakgrunder finns för att kunna variera bilderna. Perfekt för tjänsten “Ett foto” eller “All inclusive”. Försäkringsbilder, personalbilder, CV, dejting, parkeringstillstånd mm. Även för dig som vill hyra fotostudion har nu mer utrymme och möjligheter, och till samma låga timpris som tidigare.

Fotokurser har vi förberett för. Projektor, White board, nätverk och nybryggt kaffe.

Framkalla bilder gör vi som tidigare. Redan innan flytten kompletterade vi utrustningen med ny enhet för ännu snabbare leveranser. Datorsupport där du kommer in eller via fjärrstyrning som tidigare.

Bröllopsdags? Informationsmöte eller planeringsmöte. Vi träffas i lokalerna för att gå igenom er stora dag.

Det är några av tjänsterna vi erbjuder. Tänk på att boka tid via boka.fototjansterkalmar.se eller hör av dig via e-post eller telefon. Passar inte tiderna i bokningsprogrammet så kan vi se vad vi kan ordna tillsammans.

Välkommen in till Trollbackevägen 8. Av säkerhetsskäl är vi sparsamma med skyltningen men du hittar oss några trappsteg ner. Gästparkering finns utanför.

Top