Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Utökad satsning på utskrifter

Utökad satsning på utskrifter

Utskrifter

Fler storlekar och nyhet i bildbanken

Du har anlitat Fototjänster i Kalmar att ta bilder på dig. Klick. Bilden är tagen. Visst blev den bra?  Du lägger ut bilden på Facebook eller Instagram. Men den här med pappersbilder? Är det helt ute? Absolut inte. En bra bild inramad på väggen eller en Canvas fyller alltid sin plats. När du anlitar Fototjänster i Kalmar ingår alltid bilden i hög upplösning. Du kan själv välja vad du vill framkalla bilden. Ingen inlåsning till att endast beställa av fotografen, som är rätt vanligt i branschen. Men givetvis vill vi hjälpa dig med pappersbilderna!

Du har alltid kunnat beställa pappersbilder av Fototjänster i Kalmar. Nu inför vi fler pappersformat samt även en nyhet i bildbanken.

Prislistan har nu kompletterats med fler format. Även utskrifter på metallic fotopapper finns nu som val. Metallic är ett blankt fotografiskt papper med en pärlemo-emulsion som ger bilden en hög färgåtergivning och ett metalliskt skimmer.

Vår uppdaterade prislista på pappersbilder och canvas hittar du här.:

Prislista utskrifter

Vår bildbank innehåller över 60 000 bilder. Du har tidigare kunnat beställa digitala bilder för direkt nerladdning samt pappersbilder/canvas. Pappersbilderna/canvas har då skickats hem till dig direkt från tryckeriet. Ibland kanske man vill ha färre antal bilder. Nu inför vi att du kan hämta bilder direkt hos oss på Fototjänster i Kalmar. Vår flytt till centrala Kalmar sommaren 2017 möjliggör detta. Vi smygkör igång det redan nu innan flytten. Beställ valfri bild direkt i bildbanken och välj alternativet att hämta hos Fototjänster.

bildbutik
Klicka på bilden för större variant
Top