Du är här
Hem > Fotokurs > Utökad satsning på fotokurser

Utökad satsning på fotokurser

Utökad satsning på fotokurser
Vi satsar vidare på våra populära fotokurser

Fler och bättre fotokurser i Kalmar

Under 10 år har Fototjänster i Kalmar varit fotolärare på Sensus gruppkurser inom fotografering. Något som vi är stolta över och nu tänker ta till nästa nivå. I och med flytten till Norra Vägen 18 i centrala Kalmar finns möjligheter som inte fanns tidigare. Några av dem tänkte vi berätta om i detta inlägg.

Hösten 2017 kommer Sensus kurser inom fotografering att äga rum i våra egna lokaler. Lokaler som vi själva styr över. Större lokaler med bra luft (det har varit lite trångt ibland tidigare).

Det blir med detta lättare att vara på plats innan och efter kurstiden 18.00 – 20.15. Inga andra kurser som stör i angränsande rum. Fritt och snabbt wifi för eleverna. Busshållplats utanför. Hiss. Den största förbättringen är dock att all fotoutrustning finns på plats. Att kunna visa en pryl i verkligheten istället för i en presentation kommer att bli härligt. Vid datorkurser kommer det att finnas uppdaterade datorer med den senaste programvaran. Nytt är även att du som går samtliga lektioner kommer att få ett intyg på din utbildning. Detta var en del av allt nytt. Givetvis kommer det att finnas fika och kanske till och med en kaka framöver…

Det är Sensus som är arrangör och den som sköter anmälan och betalning. Länken nedan ta dig direkt till kontaktuppgifterna om du vill anmäla dig.

Anmälan hos Sensus Kalmar

Hösten 2017 kommer Sensus att hålla tre fotokurser. Start när minst 4 har anmält sig men givetvis efter sommaren.

  • Ta bättre bilder
  • Systemkamera nybörjare
  • Systemkamera fortsättning

Vi fortsätter även våra egna gruppkurser och privatkurser. Läs mer på www.fotokurskalmar.se

Top