Du är här
Hem > Fotostudio > Uppdaterad prislista Studiofotografering

Uppdaterad prislista Studiofotografering

Prislista

Uppdaterad prislista Studiofotografering

Sommaren 2016 gjorde vi senast förändringar i prislistan för Studiofotograferingar. Nu är det dags igen. Vi har fått en del frågor då man inte riktigt förstod de olika paketen för studiofotografering. Förhoppningsvis är det enklare nu. Vi inför även ett nytt, litet paket, för den som enbart vill ha några få bilder till en låg kostnad. Lägst pris i Kalmar?

Paketen som erbjuds är 5:an, 10:an och 30+. Namnen syftar på antal digitala bilder som ingår i respektive paket. Som tidigare väljer du paket efteråt, i lugn och ro i hemmet.

Efter fotograferingen kommer du att få hem en länk med e-post. Denna kommer oftast inom 24 timmar. Där har vi gjort en grov redigering för att du lättare skall kunna välja. Välj antal bilder enligt paketet du tänker köpa. Du gör valet direkt på en webbsida. När du skickat in ditt val till fotografen sker en ytterligare finjustering av de bilder du valt. När redigeringen är klar kommer vi höra av oss igen. Du kan då välja att komma förbi och hämta samt betala. Alternativt swisha du över betalningen och få en digital länk tillbaka för nerladdning. Perfekt för dig som har en bit att åka eller har svårt att få tiden att räcka till.

Här hittar du den uppdaterade prislistan.

Prislista Studiofotografering

Top