Du är här
Hem > Datorsupport > Två timmars utbildning/support/fotografering

Två timmars utbildning/support/fotografering

Ett möte som innehöll lite av varje

För några dagar sedan bokade A en tid i onlinebokningen. Som notering i bokningen skrev hon, fritt översatt: Vill gå igenom min kameras inställningar, se om min kamera är trasig för den tar så suddiga bilder, fixa min bärbara dators tochpad samt ta lite bilder på min 3 månaders son som jag tar med mig. Spännande.

Igår hade vi vårt inbokade möte. Kamerans inställningar gicks igenom. Det fanns lite att ändra på. Bland annat var autofokusen fel inställd. Redan här var avgiften intjänad. Fotoaffären skulle ta 300 kr för att se om det var värt att skicka kameran för reparation. Det behövdes nu inte. Kameran tog nu skarpare bilder än på länge. Fortsatte med att fixa datorn. Nu fungerade touchpaden igen samt antivirus/brandvägg var utbytt och uppdaterat. Vi avslutade med att ta bilder på den lilla i fotostudion. Något som var kvällens svåraste uppgift då hen inte alls ville vara med. Men A fick iallafall testa på att ta lite egna bilder i fotostudion.

Efter två timmar var vårt pass slut. Även lille K som nu var helt färdig. Kameran var inställd optimalt och behövde inte skickas iväg. Datorn var fixad och i kameran fanns nu ett antal studiobilder på lilla K. Två intensiva timmar som med tanke på den insparade felsökningsavgiften blev “gratis”. Kul att kunna lösa så många problem på en så kort tid.

 

Top