Du är här
Hem > Bröllop > Tre Ölandsbröllop på fyra dagar

Tre Ölandsbröllop på fyra dagar

Tre turer till Öland för bröllopsfotografering de senaste fyra dagarna. Det gäller att ladda upp mellan varje uppdrag och då talar jag både om kamerautrustningen samt mig personligen. Bröllop är dock alltid trevligt och av den respons jag fått under veckan har man varit nöjda. En bröllopsfotografering är inte enbart att tekniskt ta bilderna. Det är att vara rätt i tajmining, veta vad man skall ta på, i vilken ordning allt händer och när bör man vara var, det gäller att hela tiden jaga den bästa vinkeln.

En annan viktig del i fotograferingen är att få brudparet lugna och avslappnade.  Flertalet är nervösa innan vi börjar och det gäller snabbt att få deras förtroende och guida i poser i lagom nivå. Det är alltid skönt att efteråt få höra att nervositeten har gått över och man tyckte det var riktigt roligt.

Gårdagens bröllop på Halltorps gästgiveri var det sista av denna veckans bröllop. Solen spelade ett spratt och det var kvavt och varmt. Det var inte så rolig miljö runt hotellet men med lite fantasi och tidigare erfarenheter var det bara att testa det som erbjöds, och det blev rätt bra.

Top