Du är här
Hem > Kalmar FF > Träningsmatch Kalmar FF – Trelleborg

Träningsmatch Kalmar FF – Trelleborg

Kalmar FF vinner mot Trelleborg
Kalmar FF vinner träningsmatch mot Trelleborg

Kalmar FF spelade träningsmatch idag mot Trelleborg på ett blåsigt Gasten. Som en av fotograferna i Svenska Fans Kalmarredaktion Röda bröder var jag givetvis på plats. Träningsmatcher är även träningsmatcher för mig som fotograf. Det är då det gäller att testa andra kamerainställningar, objektiv och vinklar. Till denna match testade jag mitt 100-300mm/F4. Ett objektiv som jag har haft svårt att få en riktig bra skärpa med och därför undviker i mer viktiga sammanhang. Det gäller att nöta på och se vad som går att krama ut objektivet.

För dig som är fotbollsfans och kanske då främst Kalmar FF så finns bilderna i nedanstående länk:

Bilder Kalmar FF – Trelleborg 2012-03-17

Top