Du är här
Hem > Fotouppdrag > Tillbaka på Ekerum Camping

Tillbaka på Ekerum Camping

Ekerum Camping

Nya bilder från Ekerum Camping

I maj var jag en blåsig och kall dag på Ekerum Camping på Öland för att fotografera campingplatsen åt de nya ägarna. En ny hemsida skulle ut inför säsongen och det var snabba bud. Kontakt från marknadsavdelningen en dag, fotografering dagen efter och bilder var levererade dagen efter mitt besök. Bilder som sedan snabbt kom ut på nya hemsidan http://www.ekerum.se/

I början av juli kom ett nytt samtal. Det var från huvudkontoret för campingkedjan som nu ville ha nya och somriga bilder.

.Vid det tidigare besöket var campingen mer eller mindre tom på besökare och gäster. Butikerna och aktiviteterna stängda. Nu mitt i säsong vill man ha mer liv och rörelse, gärna med folk i bilden. Inga problem. Samma helg (det regnade dagarna mellan samtalet och helgen) var jag på plats igen. Klädd som en “turist” med diskret utrustning för att smälta in. Vid denna typ av reklamfotografering är det viktigt hur personer i bild används. Vid vissa typer av foton krävs skriftligt kontrakt. Men det finns även andra sätt att ta bilder med personer med, utan att kontrakt behövs. Det är viktigt att inte hänga ut personer om de inte är med på det. Samma med bilskyltar som man försöker undvika eller blurra i bildredigeringen.

När campingkedjans huvudkontor kom till jobbet på måndagen fanns redan 200 bilder att ladda ner. Bilder i hög upplösning. Friköpta och kan användas utan extra kontakt/ersättning med fotograf. Under tisdagen fanns många av de nya bilderna ute på hemsidan och i sociala medier. Kul uppdrag och mycket prisvärt för företaget.

Är ditt företag intresserad av nya bilder till hemsidan eller marknadsföringen? Hör av dig. Du kommer inte hitta en mer prisvärd fotograf! Uppdrag utförs i Kalmar, Öland, Nybro, Torsås, Mönsterås och övriga kommuner i sydöstra Sverige.

 

Top