Du är här
Hem > Bra att känna till > Tackkort bröllop

Tackkort bröllop

Tackkort bröllop
Tackkort bröllop

Efter sin bröllopsdag vill många skicka ett tackkort till de som var med under den stora dagen. Tackkort för bröllop brukar de flesta skicka någon månad efter bröllopsdagen. Tackkort är något som Fototjänster i Kalmar bruka hjälpa till med och som vi nu utökar satsningen på.

Sedan många år har vi hjälpt till med att ta fram ett förslag, skickat för godkännande och efter ev ändringar skickat till ett tryckeri. Det kommer vi att fortsätta med. Har fungerat bra men det finns en liten hake. Minsta beställningen är 20 st och tryckeriet tar en startkostnad. I tider med mindre antal gäster kanske man inte ha så många kort man vill skicka ut, eller man vill skicka ut fler än 20 st men få ett bättre pris. Och leverans inom 48 timmar istället för en vecka.

Istället för att använda programvara från tryckeriet har vi nu införskaffat en egen programvara för tackkort. Via egna skrivare kan vi även skriva ut tackkort direkt. 10 kr styck om du vill skicka mindre än 10 st och 5 kr styck om du beställer fler än 10 st. Vi börjar med ensidiga tackkort i formatet 10 x 15 cm. Inom kort kommer även tackkort i 13 x 18 cm. Fler tillval kommer framöver.

Skicka oss vilken bild du vill ha samt vilken text. Ange även om du har förslag på typsnitt mm. Vi gör ett korrektur till dig som du kan justera eller säger du ok och utskriften påbörjas. Du kan få dina tackkort inom 48 timmar. Hämtas i våra lokaler i Kalmar.

Top