Du är här
Hem > Fotouppdrag > Styrelsefotografering Kalmar

Styrelsefotografering Kalmar

Styrelsefotografering Kalmar – en kär återkomst

En bostadsrättsförening som Fototjänster i Kalmar fick i uppdrag att fotografera för ett tag sedan var BRF Talldungen i Kalmar (www.brftalldungen.se). Då var det utomhusbilder och miljöhus som var uppdraget. Föreningen var så nöjd att det nu var det dags för återbesök på Jägarvägen i Kalmar.

Denna gång ville föreningen ha porträttbilder på styrelse, valberedning, revisor osv. Dessutom ville man ha interiörfoto på styrelserum och uthyrningsrum. En provisorisk porträttstudio sattes därför upp för att kunna få porträttbilder med studiolook.

Styrelsefotografering Kalmar
Styrelsefotografering Kalmar

Porträttbilderna kommer att hamna på hemsidan. Bilderna på styrelserum och uthyrningsrum skall även de finnas tillgängliga via hemsidan. Lokala fastighetsmäklare skall kunna ladda ner bilder för att använda vid bostadsförsäljningar.

Under porträttfotograferingen hördes kommentarer som ”jag ser 20 år yngre ut” och ”wow vad du ser bra ut där”. Riktigt kul att höra.

Styrelsefotografering Kalmar
Styrelsefotografering Kalmar

Fördelen med att fotografera på plats på ett företag eller hos en förening är att man oftast är mer avspänd, vilket syns på bilderna. Det blir dessutom en kul grej för deltagarna och givetvis kommer de att få bilderna privat för att användas till Facebook odyl.

Efter bildredigering är det nu dags att lämna över ett USB minne till föreningen med kvällens bilder (ett 60 tal totalt).  Det känns som om de kommer att höra av sig igen när den nya styrelsen skall fotograferas.

Är din förening eller ditt företag intresserad av bilder på personalen eller styrelsen? Kanske bilder på interiör och exteriör för att använda i er marknadsföring? Hör av er för prisuppgift.

 

Top