Du är här
Hem > Fotostudio > Studiofotografering, en hemlig present?

Studiofotografering, en hemlig present?

Studiofoto som present

Studiofoto som present

Studiofotografering kan bli en bra present

Hade en ”hemlig” studiofotografering för några dagar sedan. X ville ge Y bilder på barnen i present. Många passar på att ta bilder på barnen när de är små. Äldre barn, som tonåringar, brukar inte vara lika ofta i en fotostudio. Detta ville X ändra på och skickade barnen till Fototjänster i Kalmars fotostudio i hemlighet. En timma senare var fotograferingen klar. Ungdomarna tyckte det var riktigt roligt. Det hade under timmen blivit både enskilda bilder och bilder på samtliga tillsammans. Allvarliga bilder blandades med lekfulla. Vit bakgrund, svart bakgrund, röd bakgrund och melerad bakgrund, allt för att det skulle bli olika stilar.

Dagen efter fotograferingen kom beställningen från webbalbumet med kommentaren ”kunde inte välja bort fler så det blir några bilder extra”.

Fotograferings fasta pris på 475 kr inkl fem bilder hade utökats med ett antal extra bilder för 100 kr styck. Bilder som redigerats i samma bildstil för att matcha när de hänger jämte varandra hos Y efter dennas stora dag. Pappersbilderna beställer X hemma i ett stängt och icke publikt album.

Studiofotografering som present är en kul tanke. Populärt när yngre skall ge till äldre som ”har allt”, till arbetskompisen som skall sluta och man vill ha ”en sista bild med gänget”, eller till sin respektive.

Intresserad av en studiofotografering? Boka tid för studiofotografering här!

Top