Du är här
Hem > Fotostudio > Studiofoto utan studio?

Studiofoto utan studio?

Fotokurs hos Fototjänster i Kalmar
Blixt på kamera med blixtspridaren Lightsphere. Whiteboard som bakgrund

Alla vill lära sig ta bättre bilder. I en fotostudio med dyra studioblixtsystem är det enklare att få bra bilder, när man lärt sig hur tekniken fungerar. Men alla vill eller kan inte lägga en massa pengar på studioutrustning. Hos Fototjänster i Kalmar/www.magnusj.net kan man hyra fotostudion per timma. Men vad kan man göra med lite enklare grejor, hemma? Om jag har en vanlig extern blixt till min Canon, Nikon, Olympus eller Pentax, finns det någon jag kan göra? Gratis eller för en liten peng? Det finns massor!

Efter flytten till de nya lokalerna i Kalmar kommer jag att gå ut med ett antal nya kurser, eller workshops kan man kanske kallar det för. En kväll/helg = ett ämne. Priset kommer vara så att alla skall ha råd att komma. Vi talar om ca 300 kronor för en kväll eller helgdag. Något som jag hört från eleverna på mina Systemkamera kurser hos Sensus och Vuxenskolan är att man vill lära sig ännu mer om hur externa blixtar fungerar. Vilka blixttillbehör kan man köpa och hur fungerar det praktiskt? Hur fungerar det här att monterar bort blixten från kameran, trådlöst och att trigga en extern blixt med den inbyggda?

För dig som vill ha en privatkurs redan nu i ämnet blixtfotografering är det bara att boka upp valfritt antal timmar. 175 kr inkl moms per timma (125 kr/timma om ni är 2-5 st). Läs mer om privatkurser på min andra hemsida, www.fotomagnus.com

Någon gång i slutet av april kommer jag att lägga ut datum för allmänna workshops i blixtfotografering. Så kom tillbaka till www.magnusj.net så du inte missar mer info om ett väldigt intressant ämne.

Top