Du är här
Hem > Porträtt > Studentfoto året runt

Studentfoto året runt

Studentfoto

Studentfotografering Kalmar, inte bara i juni

Juni är månaden då de flesta tar studenten. Balfotografering, studentfoto på klassen eller enskilt. De flesta låter familjen ta studentfotot medan andra väljer en fotograf. Sedan finns de dem som fotograferas av en fotograf men där bilderna inte blir bra eller till och med inte dyker upp alls.

För ett tag sedan hörde D av sig. Han gick ut skolan i juni. Tog bilder på balen och enskilt. Fick efter ett tag se bilderna men det kom aldrig några enskilda på honom. Tröttnade att vänta på att fotografen skulle höra av sig och tog kontakt med Fototjänster i Kalmar. Bokade en fotografering två timmar efter samtalet. Önskemål var att få ett liknande foto som hans pappa hade från sin student. Samma bakgrund och samma minspel. Visade bilden i sin mobil. Inga problem. I förrådet fanns en liknade bakgrund. Samma minspel och bilden var klar. Valde ut en bild direkt innan han lämnade. Då hade det gått 20 minuter sedan han kom i studentkläderna.

Några timmar sedan fick han en länk med hur olika redigeringar blev. Valde en annan bild än den som han tänkt först. Gillade den redigeringen bättre. Beställde samtidigt några pappersbilder i olika storlekar. Hämtade bilderna idag. Fotografering och pappersbilder gick på strax under 400 kronor. Betydligt mindre än vad bilderna som fotografen som tog bilderna i juni skulle ha, om hen hade hört av sig… Och bilder i samma bakgrund och min som han själv ville ha, inte samma som alla andra.

Det är aldrig för sent att ta sina studentbilder. Ni vet vad vi finns!

 

Top