Du är här
Hem > Bröllop > Stort intresse för bröllopsfotografering 2018

Stort intresse för bröllopsfotografering 2018

Bröllopsfotografering 2018

Rekordmånga bokningar inför bröllopssäsongen 2018

2017 har inneburit rekord när det gäller bröllopsfotograferingar. Och inför 2018 se bokningsläget mycket bra ut. Faktiskt så har det aldrig varit så mycket bokningar i oktober till kommande år. Riktigt kul och givetvis ett stort ansvar för mig som fotograf. Det är brudpar som Googlat eller fått tips av andra brudpar som anlitat Fototjänster som bröllopsfotograf tidigare. En tärna eller syster till bruden från ett tidigare bröllop där det nu är dennes tur att stå brud. Brudpar från Kalmar, Öland, Göteborg, Stockholm, Malmö och en del andra orter. Nackdelen är att så fler tider som bokas upp desto fler kommer att få ett nej på sin förfrågan framöver. Först till kvarn gäller.

Helst vill jag alltid ha ett förmöte innan man bestämmer sig. För att se om man tycker att det kommer att fungera med fotografen. Som fotograf är man med under ett antal viktiga timmar och då måste man lita på att fotografen gör sitt.

Efter förmötet gå man hem och talar sig samman. Sedan väljer man om man vill boka eller inte. Dagen reserveras redan innan förmötet. Först till kvarn… Komme det en ny förfrågan behöver man dock lämna besked om man vill ha dagen eller inte. Och då behöver jag besked rätt omgående. Eller så är man så säker att man vill boka så man gör det direkt utan förmöte.

Förmötet skall inte blandas ihop med planeringsmötet som hålls några veckor eller upp till 2 månader innan bröllopsdagen. Där går man igenom en checklista med ett antal punkter allt från vad man gillar för foton till vad som händer om det regnar, betalning, logistik osv.

Missa inte chansen att boka en bröllopsfotograf genom att vänta för länge. Boka upp ett kostnadsfritt möte så få vi se om vi passar för varandra

Top