Du är här
Hem > Fotokurs > Sommarkurser i Kalmar inom fotografering

Sommarkurser i Kalmar inom fotografering

Sommarkurser i Kalmar inom fotografering

Utbildningar har alltid varit en viktig del av Fototjänster i Kalmars verksamhet. Vi har därför samlat alla fotoutbildningar på en egen hemsida, fotokurskalmar.se. Nu inför vi en nyhet inom fotokurser, sommarskola. Efter vår nyliga flytt in till centrala Kalmar har vi fått tillgång till stora, ljusa och svala utbildningsrum. Efter att ha haft fotoutbildningar på diverse studieförbund och även i egna lokaler finns lite att jämföra med. Dessa slår alla andra.

Under årets andra delar arbetar många dagtid och har ibland svårt att hinna eller orka gå en fotokurs efter jobbet. På sommaren är man ledig och ha full kraft och tid att ägna sig åt sin hobby, fotografering. Varför inte erbjuda fotokurser även sommartid? I år, 2017, tänkte vi testa och se om intresse finns.

Hur kommer det att gå till? I skrivande stund skrivs det sista i kursprogrammet. Inom kort kommer mer info att släppas. I kort kommer det att gå ut på att erbjud korta kurser på en till två gånger, max 4 timmar under kvällar, helger och dagtid. Det kommer att finnas flera fotokurser samma dag så du som vill kan gå en kurs på förmiddagen, ta lite ledigt och sedan komma tillbaka senare på dagen för nästa kurs. Prismässigt kommer det att vara mycket bra prissatt. Systemkamera, bildredigering, blixt, porträtt, fototips ja ämnena kommer att variera

Mer info kommer inom kort. Prenumerera på våra nyheter via e-post nedan eller följ oss på sociala medier så du inte missar någon info.


Fotokurser

Top