Du är här
Hem > Bröllop > Sommarbröllop Kalmar

Sommarbröllop Kalmar

Sommarbröllop Kalmar
Sommarbröllop Kalmar

Sommarbröllop i vackra Kalmar

Det ena bröllopet är inte det andra lik. Som fotograf i Kalmar har man det väl förspänt när det gäller vackra platser. Av den anledningen kan man bygga upp en bröllopsfotografering på många olika sätt. Kalmar Slottskyrka är som exempel en av Sveriges mest bokade kyrkor när det gäller bröllop. Mycket för den givetvis vackra kyrkan men även för miljön runt omkring. Det är kort sagt vackert runt Kalmar Slott med tillhörande Stadspark.

Om man gifter sig borgerligt, som exempelvis i Kalmar Rådhus, kan parfotograferingen mycket väl vara på Kalmar Slott och Stadsparken.

Det var det upplägg som passade J och M bäst. De vigdes i Kalmar Rådhus en dag i augusti 2015. Parbilderna togs innan i miljön runt Kalmar Slott. Därefter åkte vi tillsammans till Rådhuset. J o M valde paketet med parfotografering under en timma på valfri plats i Kalmar samt vigselakten i Kalmar Rådhus. Totalpris 1500 kronor. Ett mindre, och billigare, paket är parbilder under ca 15 minuter i anslutning till Rådhuset. Detta kostar 800 kr och innehåller givetvis betydligt mindre antal bilder, och kanske inte en lika spännande miljö, som den vid Kalmar Slott.

Tillsammans med dig som brudpar diskuterar fotografen fram vilken plats som väljs för parfotograferingen. Givetvis har ekonomin en betydelse. Det är därför Fototjänster i Kalmar även erbjuder paketet med bilder vid Rådhuset. Finns det ekonomiska möjligheter kan parfotografering på valfri plats i vackra Kalmar ge bilder för livet. Ett sommarbröllop i Kalmar erbjuder så många vackra platser och möjligheter till att finna en plats som inte bara är vacker utan även passar brudparet som personer. Hav, stad, kultur, ängar, ja ni väljer hur ert sommarbröllop i Kalmar skall fotograferas.

Top