Du är här
Hem > Bröllop > Sommarbröllop 2022 – till samma prisvärda priser

Sommarbröllop 2022 – till samma prisvärda priser

Byta ringar 2022?

Första sommaren utan restriktioner och många vill gifta sig nu man äntligen kan vara tillsammans och dela dagen med nära och kära. Till den stora dagen söker många en fotograf som kanske inte är “kompisen som verkar ha en bra kamera”. En fotograf som är erfaren bröllopsfotograf, vet vad som kan och inte kan hända under bröllopsdagen, gör en trygg så man kan fokusera på allt som sker under dagen.

Det är där vi kommer in. Med över 150 fotograferade bröllop skapas en kunskap som kan vara lika viktig som fotoutrustningen och bilderna man få efteråt. Att arbeta med dubbla utrustningar, tre olika säkerhetskopior och redigerings kunskaper på högskolenivå.

Och så var det här med priset. Mycket har gått upp i samhället och inte minst det senaste året. Även en del fotografer har höjt sina priser. På Fototjänster i Kalmar erbjuder vi samma priser som det var för några år sedan. Man kan säga att vi ändrar inte i prislistan i onödan… Jo en sak har vi ändrat 2022. Reseersättningen är 35 kr/milen för att täcka kostnaden för drivmedel om bröllopet äger rum utanför Kalmar kommun.

Kanske finns datumet för ditt sommarbröllop 2022 ledigt. Hör av dig om du vill kolla upp det.

Top